31 Mayıs 2010 Pazartesi

Hülya Avşar ve Şans Bileziği


Hülya Avşar da benim şans bilekliklerimden takıyor! Ona şans getirmesini tüm kalbimle diliyorum! :)

19 Mayıs 2010 Çarşamba

Ceylan Zigoşlu



Ceylan'a seyahatleri, modern sanat, müzik, bir kişi, bir aşk, kalbinde hissedebildiği herşey ilham veriyor. Moda, grafik ve fotoğraf bilgisini birarada kullandığı tasarımlarının fotojenik olmasına da dikkat ediyor! Kendi tasarımlarının moda ve katalog çekimlerini de kendi yapıyor.Bahar sezonunda yeni yine yeniden moda ile flört ediyor... Tasarımcının “First Date” adlı koleksiyonu Building’te ve Fashionair mağazalarında yer alıyor.Şöyle diyim biriyle ilk randevuda giymek isteyeceğiniz stildeki bu tasarımlar sizi hep gözalıcı kılıcak!

18 Mayıs 2010 Salı

cashmere in Love



Bu yaz Cashmere in love koleksiyonu incecik trikoların yanısıra penye elbiselerle karşımıza çıkıyor.Kaşmir ve kaşmir karışımlı trikolar bedeninizin hava almasını sağlar, bu dogal iplikler sizi soğuk günlerde ısıttğı gibi, sıcak yaz günlerinde de bunaltmadan, terletmeden incecik dokusuyla bedeninizi vücut ısınızda tutarlar. Yaz akşamları için içinizi ısıtıcak, sahil rüzgarlarında keyiflendirecek incecik, delikli el örmesi detaylari olan üstler, ve hırkalar %100 pamuklu ve ipekli kumaşlardan da elbiseler tunikler, büstiyerler ve ipek gömlekler sizi bekliyor.
Tüm bu doğal dokuları, iplikleri birbiriyle kombinlerken, doğadan esinlenilen inanılmaz renklerini kullanılmış!Mercan, orchid, taş tonlari, nude pembe ve ekrular, elbette yazın olmazsa olmazı beyaz ve siyah…
En iyisi Cashmere In Love Bebek butiğe hemen uğrayın...

13 Mayıs 2010 Perşembe

Be a star in silk


HERMES 'BE A STAR IN SILK' sloganıyla karşımızda!
13-14-15 Mayıs Perşembe - Cuma - Cumartesi tarihlerinde sabah 10:00 ila 18:00 saatleri arasında Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'ne(Brasserie karşısı)geldiğinizde sizi kocaman bir HERMES kutusu karşılayacak. 12 metrekarelik bu kutunun içinde HERMES eşarplarını kullanmanın binbir değişik yolunu göreceksiniz. Arzu ederseniz de bir adet eşarp stili size uygulanacak ve fotoğrafınızı çekecekler! Üstelik fotoğrafı size de hediye edecekler! ELLE dergisinin basın sponsorluğunda gerçekleşecek olan bu aktivitede fotoğraflarınız ELLE haziran sayısında yer alacak. Ben önceden gittim. Star oldum! Muhteşem ipek fularlarla harika bir hatıra fotoğrafı çektirdim... Eşarplar da içimde kalmadı değil hani... :)) Neyse siz de ne yapıp edin Nişantaşı'na bir uğrayın...

5 Mayıs 2010 Çarşamba

Luxuria


Her geçen gün koleksiyonumla ilgili yeni haberleri sizlerle paylaşıyorum. Bugün ise, koleksiyonumu bulabiliceğiniz yepyeni bir yerin haberini vermek istedim. Nişantaşı'nda LUXURİA da!!! :)) (Abdi İpekçi Cad. Arman Palas No:7 de... 0212 296 66 00 numaralı telefondan onlara ulaşabilirsiniz!

4 Mayıs 2010 Salı

Boist



Burcu Olgun'nun rengarenk tasarımları tiril tiril kumaşlarla birleşince gün içinde şık ve rahat olacağınız kıyafetlerden oluşuyor. Bir kaç ufak değişiklikle geceye adepte eebileceğiniz elbiseler ve şık üstler bu yazın vazgeçilmezi olacak. İpek santuk şortlarla gündüz spor ve şık olacaksınız. Akşam ise, yine şantuktan derin dekoltelı elbıselerle hafızalardan silinmeyeceksiniz. Tasarımcının Nisantasi Husrev Gerede caddesi No71'deki butiğini mutlaka zaiyaret edin... Eminim bu yaz Burcu Olgun'nın Boist adlı butiğinden alacağınız birbirinden renkli parçalarla harika geçecek..